Calcium

Calcium voor een sterk schild

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: Zoo Med
Dr. Turtle is een traag-oplossend calcium blok dat de zuurtegraad neutraliseert en het water conditioneert. Dr. Turtle is een uitstekende calciumbron voor waterschildpadden en helpt tevens vergroeiing van de schildpadbek te voorkomen. ..
Merk: Exo Terra
Exo Terra Sepia Bones zijn een uitstekende kalkbron voor reptielen en amfibieën. De Exo Terra Sepia Bones kunnen in hun geheel gebruikt worden als een aanvullende kalkbron voor zowel water- als landschildpadden. Het ruwe, eetbare oppervlak helpt bi..
Merk: Zoo Med
  Een natuurlijke, drijvende calciumbron voor alle waterschildpadden, doosschildpadden en landschildpadden. Ruw, eetbaar oppervlak voorkomt vergroeiing van de schildpadbek. ..
Merk: Zoo Med
  Voer & calcium supplement Ideaal als bijvoeding of tijdens afwezigheid. Beschikbaar in 2 maten: “standaard” en “giant”. Bevordert natuurlijke slijtage van de schildpadbek om papegaaienbek te voorkomen.   Ingredië..
Namiba®'s CalViRep® Calci Snacks® ist ein hervorragendes Nahrungsergänzungspräparat für alle Reptilien und Amphibien. Besteht zu 100 % aus dem natürlichen, phosphorfreien Kalziumkarbonat der Sepia-Schale. Ein Kalziumdefizit ist das häufigste Problem ..

One-Stop-Shopping

Voor de schildpad-liefhebber

Bij Schildpaddenvoer.nl vind u alles wat u nodig heeft voor het houden van schildpadden. Naast betaalbare voeding leveren wij alles wat de bekende merken te bieden hebben voor uw schildpad. Van schildpadvoer tot schildpaddenbak, voor landschildpadden en waterschildpadden, jonge en volwassen dieren. Mocht u iets niet terugvinden in ons assortiment, neem dan contact met ons op.

Voordelig

×

Voordelig

Huismerkproducten

Wie heeft vroeger niet al zijn zakgeld bij de dierenwinkel ingeleverd voor een potje gammarus? Dat hoeft niet meer. Schildpaddenvoer.nl zorgt dat schildpadden houden een betaalbare hobby blijft. Maak gebruik van onze snel oplopende kortingen bij groter inkopen en ontvang daar bovenop nog een gezond extraatje, zoals sepia bones.

Veilig Afrekenen

×

Veilig Afrekenen

Met PayPal of je eigen bank

Kosteloos veilig afrekenen via PayPal met kopersbescherming of vertrouwd via uw eigen bank.

Gratis Verzending

×

Gratis Verzending

Vanaf 50 euro

Binnen Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Voor bestellingen onder de 50 euro bedragen de verzendkosten €4,95.

×
×
×
×