Huisvesting

Benodigdheden voor het houden van schildpadden - Schildpaddenbakken, filters, verlichting, verwarming en meer

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Merk: Zoo Med
Houten zijkanten verhogen het veiligheidsgevoel van uw schildpad. Ontworpen naar het voorbeeld van professionele schildpaddenkwekers. Voor gebruik binnen- en buitenshuis. Plaats het Tortoise House in uw tuin zodat uw schildpadden van het gez..
Merk: Zoo Med
Openluchtkooi met schuilhok om uw schildpad buitenshuis te laten wandelen en grazen   Plaats de Tortoise Play Pen in uw tuin en laat uw schildpad grazen van het verse gras. Laat uw schildpad genieten van de gezondheidsbevorderende UVB-st..
Merk: Zoo Med
Deze natuurlijk ogende, drijvende boomstronk van Zoo Med biedt veiligheidsgevoel, comfort en vermindert stress bij uw waterschildpadden, salamanders, kikkers, slijkspringers en tropische vissen. De boomstronk drijft aan het oppervlak, zodat schildpad..
Merk: Zoo Med
Klein, eenvoudig te gebruiken filter voor waterschildpad-aquariums tot 110 liter. Filtering in 3 stappen: biologisch, chemisch en mechanisch. Doorzichtige behuizing, zodat u eenvoudig kan “zien” wanneer het filtermateriaal vervangen dient te worden. ..

One-Stop-Shopping

Voor de schildpad-liefhebber

Bij Schildpaddenvoer.nl vind u alles wat u nodig heeft voor het houden van schildpadden. Naast betaalbare voeding leveren wij alles wat de bekende merken te bieden hebben voor uw schildpad. Van schildpadvoer tot schildpaddenbak, voor landschildpadden en waterschildpadden, jonge en volwassen dieren. Mocht u iets niet terugvinden in ons assortiment, neem dan contact met ons op.

Voordelig

×

Voordelig

Huismerkproducten

Wie heeft vroeger niet al zijn zakgeld bij de dierenwinkel ingeleverd voor een potje gammarus? Dat hoeft niet meer. Schildpaddenvoer.nl zorgt dat schildpadden houden een betaalbare hobby blijft. Maak gebruik van onze snel oplopende kortingen bij groter inkopen en ontvang daar bovenop nog een gezond extraatje, zoals sepia bones.

Veilig Afrekenen

×

Veilig Afrekenen

Met PayPal of je eigen bank

Kosteloos veilig afrekenen via PayPal met kopersbescherming of vertrouwd via uw eigen bank.

Gratis Verzending

×

Gratis Verzending

Vanaf 50 euro

Binnen Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Voor bestellingen onder de 50 euro bedragen de verzendkosten €4,95.

×
×
×
×