Meelwormen

Model: MW010
Beschikbaarheid: Op voorraad
Product viewed: 6981
Beschikbare opties:

* Inhoud:

Bestel voor €50,- of meer en krijg je bestelling gratis bezorgd.

Meelwormen

Gedroogde meelwormen

Gedroogde meelwormen zijn rijk aan eiwitten en oliën en dat maakt ze niet alleen een gezonde maar ook een smakelijke voeding voor waterschildpadden. Meelwormen zijn ook zeer geschikt voor vijvervissen en vogels. Kippen zijn er gek op (www.kippenforum.nl). Gebruik meelwormen ook om vogels naar uw tuin te lokken en ze bij te voeren in de koude wintermaanden of het drukke voorjaar.

Ruw eiwit 60%
Ruwe vezels 9,6%
Ruw vet 5,2%
As 16%


Jonge schildpadjes 2-3 maal per dag zodanig voeren, dat het voer in circa 10 minuten wordt opgegeten. Volwassen schildpadden dienen eenmaal daags op dezelfde manier te worden gevoerd. Laat volwassen schildpadden eenmaal per week een dag vasten.

Natuurproducten altijd koel, droog en donker in afgesloten verpakking bewaren.

De meeltor (Tenebrio molitor) is een kever uit de familie zwartlijven of Tenebrionidae. De kever zelf is niet zo bekend, de larve (meelworm) is veel bekender en is zowel een plaaginsect als een belangrijke bron van voedsel voor vogels en reptielen, vooral in gevangenschap gehouden dieren zijn er van afhankelijk. Lees verder op: http://nl.wikipedia.org/wiki/Meeltor

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:One-Stop-Shopping

Voor de schildpad-liefhebber

Bij Schildpaddenvoer.nl vind u alles wat u nodig heeft voor het houden van schildpadden. Naast betaalbare voeding leveren wij alles wat de bekende merken te bieden hebben voor uw schildpad. Van schildpadvoer tot schildpaddenbak, voor landschildpadden en waterschildpadden, jonge en volwassen dieren. Mocht u iets niet terugvinden in ons assortiment, neem dan contact met ons op.

Voordelig

×

Voordelig

Huismerkproducten

Wie heeft vroeger niet al zijn zakgeld bij de dierenwinkel ingeleverd voor een potje gammarus? Dat hoeft niet meer. Schildpaddenvoer.nl zorgt dat schildpadden houden een betaalbare hobby blijft. Maak gebruik van onze snel oplopende kortingen bij groter inkopen en ontvang daar bovenop nog een gezond extraatje, zoals sepia bones.

Veilig Afrekenen

×

Veilig Afrekenen

Met PayPal of je eigen bank

Kosteloos veilig afrekenen via PayPal met kopersbescherming of vertrouwd via uw eigen bank.

Gratis Verzending

×

Gratis Verzending

Vanaf 50 euro

Binnen Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Voor bestellingen onder de 50 euro bedragen de verzendkosten €4,95.

×
×
×
×