Over Schildpaddenvoer.nl/.be

Als schildpaddenliefhebber wilt u het beste voor uw schildpadden. U voert ze een vers en gevarieerd dieet en wanneer u dat aanvult met droogvoeding zal ook deze voeding uit meerdere topproducten bestaan, rijk aan proteïnen en vitaminen.

Schildpaddenvoer.nl biedt deze perfecte aanvulling op het dieet van uw schildpadden. Onze Schildpaddenmix bevat meer ingrediënten en is beter uitgebalanceerd dan de doorgaans in de winkel verkrijgbare schildpaddenvoeding. En niet geheel onbelangrijk: veel goedkoper en met het gemak van thuiswinkelen.

Schildpaddenvoer.nl is voortgekomen uit het samenvoegen van twee hobby's: schildpadden houden en webdesign. Wanneer je wilt leren hoe je een webwinkel op moet zetten is het handig om ook een product te kiezen waar je je op wilt richten. Wat is een geschikt product voor een webwinkel? Een product dat je kunt verzenden, dat houdbaar is en waar vraag naar is. Ik dacht aan schildpaddenvoer. Eenmaal online met Schildpaddenvoer.nl duurde het niet lang voordat de eerste verkoop had plaatsgevonden. Vervolgens is Schildpaddenvoer.nl op 06-08-2010 geregistreerd bij de KvK.

One-Stop-Shopping

Voor de schildpad-liefhebber

Bij Schildpaddenvoer.nl vind u alles wat u nodig heeft voor het houden van schildpadden. Naast betaalbare voeding leveren wij alles wat de bekende merken te bieden hebben voor uw schildpad. Van schildpadvoer tot schildpaddenbak, voor landschildpadden en waterschildpadden, jonge en volwassen dieren. Mocht u iets niet terugvinden in ons assortiment, neem dan contact met ons op.

Voordelig

×

Voordelig

Huismerkproducten

Wie heeft vroeger niet al zijn zakgeld bij de dierenwinkel ingeleverd voor een potje gammarus? Dat hoeft niet meer. Schildpaddenvoer.nl zorgt dat schildpadden houden een betaalbare hobby blijft. Maak gebruik van onze snel oplopende kortingen bij groter inkopen en ontvang daar bovenop nog een gezond extraatje, zoals sepia bones.

Veilig Afrekenen

×

Veilig Afrekenen

Met PayPal of je eigen bank

Kosteloos veilig afrekenen via PayPal met kopersbescherming of vertrouwd via uw eigen bank.

Gratis Verzending

×

Gratis Verzending

Vanaf 50 euro

Binnen Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Voor bestellingen onder de 50 euro bedragen de verzendkosten €4,95.

×
×
×
×