Droogvoeding

Droogvoeding

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Gedroogde garnalen Aziatische garnalen zijn rijk aan eiwitten en passen daarmee goed in het dieet van uw waterschildpad. Daarnaast bevatten de pootjes en schalen van deze schaaldieren ontzettend veel mineralen, welke onmisbaar zijn voor de juiste op..
Gedroogde garnalen Aziatische garnalen zijn rijk aan eiwitten en passen daarmee goed in het dieet van uw waterschildpad. Daarnaast bevatten de pootjes en schalen van deze schaaldieren ontzettend veel mineralen, welke onmisbaar zijn voor de juiste op..
Junior Schildpadden mix   Analyse: Ruw eiwit 47,0% Ruw Vet 6,0% Voedingsvezel 4,5% As 8,0% Vitamine A IU(IE)kg 4.800  Vitamine D3 IU(IE)kg 600  Vitamine E mg/kg 32  Vitamine C mg/kg 60 ..
Belangrijk voor een goede evenwichtige groei, deze sticks zijn uitgebalanceerd en bevatten o.a. garnalen, vis, algen, kalk, sporen-elementen en de noodzakelijke vitaminen voor uw schildpadden.   Analyse: Ruw eiwit 37% Ruw Vet 3%..
Gedroogde meelwormen Gedroogde meelwormen zijn rijk aan eiwitten en oliën en dat maakt ze niet alleen een gezonde maar ook een smakelijke voeding voor waterschildpadden. Meelwormen zijn ook zeer geschikt voor vijvervissen en vogels. Kippen zijn er g..
Schildpadden Mix - Een smakelijke mengeling van Faunaworld’s schildpaddensticks met gedroogde garnalen, meelwormen, vlokreeftjes, visjes en zijderupsen. Rijk aan mineralen, eiwitten en vitaminen, een volwaardige, drijvende voeding voor waterschi..
Belangrijk voor een goede evenwichtige groei, deze sticks zijn uitgebalanceerd en bevatten o.a. garnalen, vis, algen, kalk, sporen-elementen en de noodzakelijke vitaminen voor uw schildpadden.   Inhoud: 1 liter Gewicht: ..
Gedroogde visjes, spiering 5-10 cm Ruw eiwit 60% Ruw vet 5,2% Ruwe vezels 9,6% As 16,3% ..
Vlokreeftjes - Gammarus Vlokreeftjes (ook wel gammarus) zijn kleine schaaldieren (1-2 cm) die zeer geschikt zijn als bijvoedsel voor waterschildpadden. Daarnaast ook zeer geschikt voor knaagdieren (hamsters), vogels (kippen, zangvogels) en vissen (z..
Gedroogde zijderupsen Zijderupsen zijn het meest veelzijdige natuurlijke voedsel wat u uw schildpad kunt voeren; ze bevatten eiwitten, essentiële oliën, mineralen, essentiële vetten, calcium, ijzer, magnesium, sodium en de vitaminen B1, B2 en B3! K..

One-Stop-Shopping

Voor de schildpad-liefhebber

Bij Schildpaddenvoer.nl vind u alles wat u nodig heeft voor het houden van schildpadden. Naast betaalbare voeding leveren wij alles wat de bekende merken te bieden hebben voor uw schildpad. Van schildpadvoer tot schildpaddenbak, voor landschildpadden en waterschildpadden, jonge en volwassen dieren. Mocht u iets niet terugvinden in ons assortiment, neem dan contact met ons op.

Voordelig

×

Voordelig

Huismerkproducten

Wie heeft vroeger niet al zijn zakgeld bij de dierenwinkel ingeleverd voor een potje gammarus? Dat hoeft niet meer. Schildpaddenvoer.nl zorgt dat schildpadden houden een betaalbare hobby blijft. Maak gebruik van onze snel oplopende kortingen bij groter inkopen en ontvang daar bovenop nog een gezond extraatje, zoals sepia bones.

Veilig Afrekenen

×

Veilig Afrekenen

Met PayPal of je eigen bank

Kosteloos veilig afrekenen via PayPal met kopersbescherming of vertrouwd via uw eigen bank.

Gratis Verzending

×

Gratis Verzending

Vanaf 50 euro

Binnen Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Voor bestellingen onder de 50 euro bedragen de verzendkosten €4,95.

×
×
×
×